Bizi Takip Edin
medya

Medya

Sarsılmaz'dan Haberler

SAR 9 SC

SAR 9 SC
SAR 9 SC

 

Kusursuz gizlilik için kusursuz bir sub compact:

SAR 9 SC 

 

 

“Türkiye’nin Özgün Yerli Tabanca Projesi”nin birincisi olan SAR 9 ailesi yeni modellerle genişlemeye devam ediyor. Sarsılmaz, son geliştirdiği SAR 9 SC ile sub compact sınıfına merhaba dedi. SAR 9 SC, yalnızca 500 gramlık ağırlığı ve 85 milimetre namlu boyuyla gizli kullanım için dünya standartlarını yeniden belirledi. 

 

Türkiye’nin lider silah üreticisi Sarsılmaz, sahip olduğu ürün yelpazesini günün ve kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda genişletmeye devam ediyor. Sarsılmaz, bir taraftan pazara sunduğu 20’nin üzerinde modeli geliştirirken, diğer taraftan farklılaşan kullanıcı ihtiyaçlarını kusursuz bir şekilde karşılayacak yeni modeller ortaya koyuyor. 

 

Sarsılmaz’ın Ar-Ge ve mühendislik çalışmaları doğrultusunda geliştirdiği yeni model tabancalardan biri de SAR 9 SC. “Türkiye’nin Özgün Yerli Tabanca Projesi”nde açık arayla birinciliği elde eden SAR 9 ailesinin üyesi olan SAR 9 SC, gizli taşımaya uygun özellikleriyle sub compact yarı otomatik tabanca pazarına sıkı bir giriş yapmış durumda. Sarsılmaz’ın tüm silahları gibi dünya standartlarında olan ve kusursuz işleyiş hedefiyle tasarlanıp üretilen SAR 9 SC, gizli taşıma gereksinimleri için eşsiz özellikler barındırıyor. 

 

Güvenlik güçlerinin özel ve gizli görevlerdeki ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen SAR 9 ailesinin bu yeni üyesi, diğer taraftan sivillerin de yaygın bir şekilde silah kullandığı ABD gibi pazarlarda Sarsılmaz kalitesini kendi sınıfına taşıyacak. SAR 9X’in geçtiğimiz aylarda ABD’de hem uzman ve editörlerin hem de kullanıcıların oylarıyla 2020’nin en iyi tabancası seçilerek iki farklı ödül aldığı düşünüldüğünde, SAR 9 SC’nin sivil kullanıcılar tarafından da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

 

SAR 9 tabanca ailesinin en küçüğü olan SAR 9 SC, 12 mermi kapasitesi ve 85 milimetre namlu uzunluğuyla hedefe yönelik en iyi sonucu verecek teknik özelliklerle tasarlanmış bir model. Ailenin tüm özelliklerini barındıran SAR 9 SC, 500 gramlık ağırlığıyla hafiflik ve kolay taşınabilirlik bakımından sınıfının en iddialı modellerinden biri olma özelliğini de taşıyor. SAR 9 SC’nin hafifliğinin temelinde güçlendirilmiş polimer gövde yatarken, alaşımlı dövme çelik namlu bu hafifliği sınıfının çok daha ötesinde bir performansla buluşturuyor. 

 

Diğer SAR 9 ailesi üyeleri gibi 9x19 kalibre ve tek hareketli mekanizmaya sahip olan SAR 9 SC’nin 85 milimetrelik namlu boyu 165 milimetre toplam boyla tamamlanıyor. Tabancanın 122 milimetre olan yüksekliği ile yalnızca 27 milimetrelik genişliği de kusursuz gizli kullanım ve hafifliğin diğer göstergeleri arasında. 

 

Gece atışına da olanak sağlayan üç noktalı trityum gez-arpacık nişangaha sahip olan SAR 9 SC, üyesi olduğu SAR 9 ailesindeki diğer tüm tabancalar gibi güvenliği de ön planda tutuyor. İğne emniyetli yapısı ve iğne kurulu göstergesiyle dikkat çeken SAR 9 SC’de tetik emniyeti de bulunuyor. 

 

Sub compact sınıfının yeni ve göz alıcı temsilcisi SAR 9 SC, ayrıca üç farklı ebatta değiştirilebilir yan ve sırt kapağıyla esnek ve kişiselleştirmeye uygun bir yapıya sahip.

 

 

SAR 9 SC’NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ModelSAR 9 SC
Çalışma MekanizmasıTek hareketli
Gövde malzemesiPolimer
Namlu ve kapak malzemesiAlaşımlı dövme çelik
Namlu boyu (mm)85
Toplam boy (mm)165
Toplam yükseklik (mm)122
Toplam genişlik (mm)27
Ağırlık (gr)630
Kapasite12

 

Diğer Haberler
Yıllara göre Sarsılmaz haberlerine ve basın bültenlerine göz atabilir, dilerseniz PDF olarak indirebilirsiniz.